Mekasehhh awak2!

Tuesday, 10 June 2014

Alhamdulillah. Syukurr !!

Alhamdulilah.. Alhamdulilah.. Alhamdulilah. SYUKURRRR !!
ehe? haha Salam readerss. haii semua. Dah lama ase tak mengusha blogg nie. ehee
syukur.. alhamdulillah. semua berjalan lancar dan hopefully keputusan 100% LULUSS LJM!!
hehee. its okeyy sesape yang tengah pening tuu. actually, aku baru abesh exam or pereksa LJM (lembaga jururawat malysia).
pereksa nie aku kena amek utk layak an aku jadi STAFF NURSE yang kualify (entah ejaan ape entah) untuk kerja.. so, aku dan kekawan laen dah usaha. sekarang cuma boleh tawakal kepad ALLAH SWT

aku nak story la sikit pasai semalam. malam before aku exam nie. haha. abesh semua aku call nak minta restu. kalau lecturer tuu jangan cakap laa. aku kompem2 jumpa, mesej. aku call MAMA, TOK, MAKSU,MAKJANG. semua aku call nak minta doa an aku. siyess, aku tak tipu.lepas call tok tuu rasa ringan sikit, kata2 perangsang tuu siyess buat aku ase tenang. tapi takot , nebess tuu ade lagi.
masa call mama, rumate siap perli2 ag. hahha. nak buat macam mana. jiwa sensitiff sikitt.

so, here i am. dah selesaii jawap. hanya betul atau salah tuu. aku berserah pada yang maha kuasa. aku dan kekawan boleh tawakal yang terbaik jee.

lepas LJM bermonopodd sebentarr,. heee~~

muka bahagia. tapi dalam hati siapa yang tahu??
 okeyy, gambar-gambar kat atas ini officialyy di curi dan diciplak dari insta mazni fajrina dan juga nurul asyikin. hahaaa. sorryyy !! mekasehh sayang-sayang semua.

okeyy. sampai sini dulu.aku nak menconteng wall blog nie dengan event2 lepass. sekarang masa untuk mengedit pic. hahahaa
see you all soon, bubyee

#notakaki: hati aku tak kan tenang selagi puan Hamidah tak mengatakan Batch Nursing 2011/2012 LJM LULUSS 100 %%%% !!!!.  inn shaa Allah. kita dah usaha. ohhh hati, tenang laahh :)

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best in your future undertakings dear...

cikmisi leen said...

hokayy ! see u soon my dear ~~ hohoo... nak tdo luh.. k babaii :)

syaidah awi said...

mekaseh kak farahh. :)

syaidah awi said...

hahaa. tdo laa kira weyhh.

amarjubonvi said...

purple nye..dah macam levender jeh..btw good luck for u result..

syaidah awi said...

hehee. purple an cantik. mekasehh amar :)

nana liena said...

cantiknya purple ..! hoho..

btw,goodluck ya.. kalau dah dpt posting /kerja mana2 hospital buat kerja elok2 ya.. :)