Mekasehhh awak2!

Sunday, 1 June 2014

blog bertukar wajahh. haha

salam readerss, haii. lama dah tak menaip. haha alaa, tengok tajuk tao dah an nak update pasaii pa.
sesaje je. dah arr nak LJM. perghhh, aku memang berani menghabiskan masa buat benda2 nie. hehee, actually nak release tension.tengok laa. apa dah jadi.hehee

aku buka blog nie pown saja nak tengok pasai GA Ephyra. sumpah! hati tak sabar nak tengok sapa yang dapat rezeki besaq tuu.hehee

btw, bila review aku nye header, an aku letak "When ALLAH close one door for you, HE actually open more doors for you"
aku dapat kata-kata tuu dari sorang kawan from MJSCPS. kata-kata tuu penguat semangat aku.thankss sahabat.

tak sempat nak snap wajah blog lama, haha. tuu arr gelojohh punyee pasaii.hehee
that's all from me. nanti lepas exam besaq aku, Inn Shaa ALLAH, aku update the other event
event yang tengah bermain dalam kepala otak aku :
- event BBQ nursingg. 
- event di IJN and PDN.
- last yearss wih nursing gedekks!
okey, see you all soon, bubyee!!

#notakaki: maghrib dah weeeyhh! hahhaa. semua readerss, minta doa an nursing batch 2011/2012 lulus dengan cemerlang Lembaga Jururawat Malaysia exmination this month. aminnn.. amin.. aminn..


1 comment:

cikmisi leen said...

wahh ! lawo headerr .. yeahh !
in sha ALLAH .. amin.. :) moga semua lulus.. ~~

err..ambe pom rase dah kena stop jugak neh.. hahaa .. berhenti berblog satt..