Mekasehhh awak2!

Saturday, 13 October 2012

bertemu ag.

salam readers. haii, lama aku tak coret plus merepek kat sini..there have been a lot things happen in my life. didn't have the chances yet to story 2 all my readars. haha. so much things i like to tell you all.but my time qiute limit. haha. what a shame.
but niw, i can share to all of you the momment i being force to be in kelantan. for me, kelantanis a nice place to visit. just that kelantan are leak of clen water.i dont want to judge, but the true is YES! that country really piss me off. but wait..pehal aku cakap bahasa mat saleh nie.. ahhaha..sengal la.
ok, nie aku smbung story..aku jne g kelantan utk bertugas. pengalaman yang snagt seronok..sebab aku dpat kenal banyak perangai oeg. the 1st day kat wad 4 selatan. biasa jer, tak de pape pown. ci bertugas pn. farahdilah. ci memenag ok ngn aki sem 3. sempoi jerr. aku happy sanagt dapat jumpa balik pakcik yang aku pernag rawat dye dekat hospital besut dulu,,masa sem 2,,just around bulan 5. haha..then, we meet again. aku happy la jugak..dapat sembang ngn pakcik n makcik 2.. ske sangat. haha.
the, the moment lagi best bila aku terpandang staff nurse nie.. ooohh.. semart natang nie.. haha( cakap ganu skit). seyes snagt2 semart.. hehe:)..i like his haor.. orng nye putih jerr.. x tnggi snagt..p boleh la.. ahha..
tapi yang frust nyerr. kembar aku pown berkenan dekat male nurse 2. haha.
alah, kamy just saje2. nak menggtaii.bukan ape pwn.tapi syokla, smabil wat keje kami bole cuci mata.. 2 yang lam2 aku pown rabun. ahhah:D
oklah, smpy sini dulu aku story mori kat kornag.. next adventire n akdigedikss aku post k..hahah..
currently aku sekarang dekat hsnz. n aku masuk wad pediatrik yang snagt membosankan.waaaaaaaaaaaaaaaaaa

thaxs 4 reading.. you can leave ure comment.
(bajet la snagat comments ):p

2 comments:

aku said...

pergh.. ore tganu....

cudly baby said...

haha.. bkn la.stdy ganu :)