Mekasehhh awak2!

Friday, 27 July 2012

ceramah abg amirul cute!:P

salam readers....entry kali nie b4 solat isyak + solat sunat tarawikh, aku nak story sikit pasal ceramah yang aku n de bape member aku pi..termasuk blogger (ros ,  kira)..
haha...ceramah 2 membuat aku berpeluang makan free..haha..2 je sebenarnya yang aku dan aku percaya majoriti member2 aku nak..hehee..kami yang x berapa berduit nie selalu cari benda2 free..
ehh !! tapi jangan  salah fahamp plak...majoriti kami pay attention mase ceramah 2 tao..
banyak input yang aku dapat dari ceramah 2..banyak magik yang aku tengok..
ok la, aku story skit psal ceramah 2..actually , cereamah 2 berkenaan dengan pad. !
cara nak buat bisnes..aku nie x berminat sangat bab2 business nie..so, dalam otak aku de makanan FREE!!.
HAHA~~ magik yang aku maksudkan pasal pad 2..aku ase pad 2 lebih kurang macam pad herba yang aku selalu pakai..hmmm~~pape pown, gud job buat ros yang mengajak akun yang lain g makan free..

heh..psal tajuk kat atas pulak...penceramah 2 nama dye amirull.sangat comell..suke cara de menyampaikan ceramah..haha..gataii nyerr i..heh..buka pape pown..suke cara dye menyampaikan maklumat jerr..haha:D

ok lah, x de pic aku nak #roll..pic abg amirull pown x dop..so sorry..dalam otak aku jerr..x blh gtau..nanti readers culik..hahaa..maen2 jerr.
ok..see you soon.. bubye!

4 comments:

cikmisi leen said...

hahaha ~ terbaek lah ida ~ truskan update !~ hehe > !! haha abg mirul dan abg amin ~ op ?? hahahaa

cudly baby said...

hehe..thx kira...ala~~ abg amin 2 aku lupa nma dye..so, x mention la..hahha..sooo sorry...abg magik !:)

nsyzwnz said...

hahaa..xleh blah lah korang ni.pergi semata nak mkn free..eh,aku mcm xbiasa bt pulak dulu2 ek. :)

Pinky paeir said...

hmm kira ngn ros jaa :(( tapelah ida , aku terasa -.- bye