Mekasehhh awak2!

Thursday, 26 July 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

salam readers...


ary nie aku bukak bl0g..oppss..! miss kira kwn aku nie..tag aku untuk satu segmen..
aku usha segmen 2..and agak berminat..haha..aku bukan pandai sangat nak join2 segmen nie..hehe...pape pown meh kte usha blog nie...klik kat sini yerr..! ..haah..ok la..
meh aku story sikit ape itu "Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?"  segmen nie psal nak berkenalan2 jerr.
20 blogger 50 blogger terawal berpeluang untuk dapat 4GB pendrive..haha!! wahhh~~~

bagi aku.Aku Terjah! Aku Follow! haha..sesuai sangat untuk blogger macam  aku...aku still baru lagi dalam berblogger nie..
so,aku akan  terjah and follow blog2 yang menarik hati dan sanubari ku..hehe..:))

ok lah..aku tag member aku.. iena mrsmpsnajat , and umiaisha ..
aku akan inform depa semua nie..hehe:)

ok lah..stakat nie jerr entry aku kali  nie..have fun !
see you soon. !!bubye !:)

10 comments:

cikmisi leen said...

yeahh !! ieda ~ chaiyyok ! luv u dear <3 <3

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

cudly baby said...

thx qira..haha:))

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + dah follow sini :)

Myideakini [dot] com said...

Salam Ramadhan...

Cepat! ajak kengkawan cukupkan 100 orang untuk MYideakini umumkan kelayakan hadiah penghargaan.. :-)

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

done follow here,
jom follow balik blog saya, t/kasih..

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html