Mekasehhh awak2!

Tuesday, 24 July 2012

kekawan aku di UniSZA:)

salam readers...
ary nie aku nak story sikit pasal kekawan aku dekat u nie..semua nyerr sengal2..haha..senget2!!..
aku dok dalam kelas tadi...study(buat2 jerr)..
aku dok perhati gelagat kawan2 aku nie...antara gelagat yang dapat aku gelak an adalah..:---->

aku dok perhati kawan aku sorang nie..cik dore..hahaha..dye dok syok2 maen angry bird dekat PC kelas..aku dok tengok jerr dye maen..ble kena tang burung 2..melompat dye ske...haha...expression mke 2 penting....ble x kena...mke laen plak...kelakar glerr..hahaahha...:D

pas2 aku tengok gelagat itik( nama glamorr nie)... dye nie dok mcj pakwe dye..haha...dok sengeh sowng2..haha kejap2 masam.....kejap2 sengeh balik...macam aku jugak..ble mcj hubby aku,,ngee~

mangsa seterusnya adalah ang senior aku..azam.tadi tetiba je masok kelas aku..aku tanya salah kelas ka?..tup2, dye cakap nak lari dari PUAN ONG..(ketua jabatan kami)..nak suke ase...dye dtg lambat kelas tadi..klo pkaimsok ja..alamat abesh kena sembur dengna PUAN ONG..haha..kelakarr...dok la sowng2 kat belakang 2..hehe...pas2 aku tengok dye kuar dah...

satu lagi aku perasan..bila berkawan nie aku tengok klo bab kutuk2 depan2 boleh erat an lagi persahabatan..
macam aku tengok tadi..shikin,  jeni dok cakap pasai apa x taw..tup2 bunyi cam kutuk2 sesama sendiri..kelakar sangat2...lagi la erat an hubungan antara sahabat..

tapi, de certain manusia nie tak paham gurauan yang kita nak buat..depa tak paham cara kita berkawan..haha...x pe la, so aku especially yang ske kutuk2 kawan depan2 nie.kne pk psal org laen sama...takot dye x bole terima..
klh, dah macam berjelarr je aku taip nie..lenguh mata n jari2 ku.haha..

#roll jap pic2 n antara aksi2 kekawan aku yang aku berjaya tangkap candid..ahahha:))
toa n pidot

suasana di kelass..
semua tido...zzzZzZZ

shiha,,~~aku ske tngkap gmbr candid dye..haha

ketua aku...tetttt..hilmi

geng pendiam..
(taiko, pendek n cik aina)

hntu raye...~~hahaha:P

"gedikkssII n miera"

suasana kelas..:0
bila lecture x dop..ape ag..tido arr

ni lah cik dore ku sayang..:)
mmuahhh!!
ok lah,see you soon..~!bubye!

2 comments:

Pinky paeir said...

mana pix aku mana mana mana waaa :pp

cudly baby said...

gdik arr wa...pic ang terlebih dari banyak.hahaha:))