Mekasehhh awak2!

Thursday, 21 March 2013

me again

salam readers. me again. ase cam de masa je nie. so, better aku update ape yang jadi lepas2. haha
ok. aku nak merepek meraban pasai ape yee. aku sekarang tgh on praktikal.so tak banyak nak merepek. hmm.. ha. tao dah aku nak story pasai pa.
ahaha. jangan korang ingat aku nie gataii pulak. just sebagai suka2, warning dulu. b4 korang semua baca. jangan salah anggap tao.
haha. this sem aku amek subj kenegaraan and kemasyarakatan.and lecture tuu sangat laa bagi aku macho la.. aku tak tao la awat aku kata dia macho. memang gila an. aku ase sore dia yang macho. and y all nak tao tak aku nie sampai gila kat dia minta rumate aku snap pic dye. winkkk winkkk
ase dunia ini ana yang punya (ade la = dalam 2 mnit kott). ahah
and u all tao time exam final subject dia. aku bole plak dok depan. memang melting la tengok muke dye.
hahaaha.. gila an aku. alla, sekadar aku minat sore and cara dia mengajar. tak la smpai aku nak wat jadi pakwe or rampas laki orang. hahaah aku tak la kejam snagt. hahaha :D

even aku sendri tak caye aku bole minat orang tua. ahahha.
so. meh la #roll pic lecture aku . semua mesti tak sabo..hahaha :D


#nota kaki: jangan disangka aku nie miang. sajee suka2 laa. haha,oke.boleyh dah aku nak pi slow2 nie. ahaha
see you all soon.. bubye~~

3 comments:

cikmisi leen said...

dan dan jekk ! wekk .. hahahaa =P

cudly baby said...

hahhaa...ske aty la..sir machoo pe..hehe

cikmisi leen said...

hahahaa.. ~ thumbs up ! nk ngorat xleh dah .. =P hahahaaa